Open Google Chrome direct op iPhone of iPad

U kunt direct sneller naar Chrome gaan als u snelkoppelingen toevoegt in de weergave Vandaag. Of u hoeft alleen chroom op de juiste manier aan het dock van uw iPhone toe te voegen. Ga hiervoor naar dit artikel en open vervolgens het chroom onmiddellijk. Ga verder en moet nu Google Helpdesk Nederland bereiken.

Volg de onderstaande stappen om het chroom aan de weergave van vandaag toe te voegen:

Stap 1:

U moet naar het startscherm van de respectievelijke iPhone of iPad gaan en vervolgens naar rechts vegen totdat u de lijst met widgets daar ziet.

Stap 2:

Ga door naar de onderkant en moet dan onmiddellijk de bewerkings optie kiezen.

Stap 3:

U moet dan onmiddellijk naar meer widgets gaan aan de linkerkant van de respectievelijke Chrome Snelle acties en dan moet u gaan om daar een optie toe te voegen.

Stap 4:

U moet dan naar de rechterbovenhoek gaan en de optie Gereed kiezen, zodat u de Chrome-snelkoppelingen daar in de weergave van vandaag kunt zien.

Als u nu Chrome aan het dock van uw iPhone wilt toevoegen, volgt u de stappen als volgt:

  • Na het installeren van Chrome, zult u het direct vinden en openen door simpelweg toe te voegen aan het betreffende dock.
  • U moet allereerst ruimte maken door een app op het betreffende dock aan te raken en vast te houden.
  • Ga en sleep de app dan snel omhoog.
  • U moet het vervolgens op het startscherm loslaten en vervolgens de Chrome-app aanraken en vasthouden.
  • U moet de Chrome-app vervolgens naar beneden slepen en vervolgens op uw respectieve dock loslaten.
  • Ten slotte moet je daar op het scherm naar de home-knop gaan.

Als u een iPhone 6s of nieuwer gebruikt, kunt u ook direct hard op de Chrome-app drukken om de nieuwe gesproken zoekopdracht te starten, een nieuw tabblad openen of gewoon toegang krijgen tot de meest bezochte sites op het betreffende scherm. Voor alle gerelateerde problemen moet u nu direct contact opnemen met Herstellen Google Account voor onmiddellijke hulp en oplossing.


Bron

Published by Anna Johnson

Hallo vrienden, ik ben Anna Johnson uit Nederland. Ik werk als technisch expert bij Google Nederland. Als u problemen heeft met Google, zullen wij een oplossing bieden om uw problemen op te lossen. Neem voor het oplossen van problemen contact op met Google Klantenservice Nederland. U kunt ook meer informatie vinden: https://contactklantenservicenummernl.com/google

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started